torsdag 20 mars 2014

Starkare Pc-muskel

Att ha en stark PC-muskeln har många fördelar. Du ser, PC-muskeln är ansvarig för att pumpa ut sperma och upprätthålla en erektion. Det betyder, att om du har en stark PC-muskel och orgasmer kommer få väsentligen starkare erektioner blir hårdare och längre livslängd.

Fördelarna med att ha en stark PC-muskeln:

Längre och hårdare erektioner
Det är ansvariga för att pumpa blod till din penis, och genom att ha en stark sådan som detta kommer att förbättra avsevärt.

Skjuta längre och få starkare orgasmer
Denna muskel är ansvarig för de muskelspasmer som du upplever under en orgasm. Om det är starkare, spasmer kommer känna dig mer, detta resulterar i en starkare orgasm och ytterligare sperma skott.

Få snabbare från penis utvidgningen övningar
Blodcirkulationen i din penis blir bättre, förbättrar cell ny generation också, vilket resulterar i snabbare vinster i penis utvidgningen övningar.

Säkerställer torrhet för åldrande man och kvinna
Urineringsproblem när en man eller kvinna blir äldre är ofta resultatet av en svag PC-muskeln. Genom att utöva detta regelbundet, bör du aldrig har problem med inkontinens.

Hur stark PC-muskeln har du?
Du kan testa styrkan i din genom att knipa urinflödet när du kissar. Är det svårt att stoppa flödet med din PC-muskel? I så fall kan ditt sexliv vinna mycket min att göra den starkare. Lyckligtvis för oss är detta mycket lätt att uppnå.

Hur till göra din PC muskeln starkare
Det finns massor av övningar som kommer att förbättra styrkan i din PC-muskeln. Jag kommer att lista de mest populära här:

Snabb knip
Detta är en övning för nybörjare och för människor som har en svag PC-muskeln. Under en period på 10 sekunder, göra en massa knip, ta sedan en paus på 10 sekunder. Varje knip bör endast vara för en halv sekund eller mindre. Utföra tre uppsättningar av 10 andra knyter (med 10 andra paus) och sedan ta en 30 andra paus. Detta bör göras tre gånger om dagen.

Grundläggande PC kramar
Dra åt din PC muskeln över räkna till fem, tills den når 100% täthet. Håll detta hårt i fem sekunder och släpp sedan långsamt i fem sekunder. Detta är en upprepning. Göra dessa i 10 repetitioner per dag. När du blir starkare, försöka göra så många som 50 per dag. När du nått detta, bör du gå vidare till mer utmanande övningar.

Kort kramar
Detta är mycket lik grundläggande PC kramar, men kortare och snabbare. Varje del av upprepning ska sista 2 sekunder istället för 5, att göra hela rep senaste 6 sekunder. Gör 20 repetitioner per dag i början, och med tiden framsteg mot 100 reps per dag.

PC steg träningen
Vad du gör här är att dra åt PC-muskeln i korta steg. När du når toppen av täthet, gradvis koppla av muskeln samma steg. Dess mycket som går upp och ner en trappa, bara stegen får mer och mer tröttande. Ge några måttlig täthet till din PC muskeln, sedan hålla i 5 sekunder. Dra åt den lite mer, håll. Följ denna åtstramande mönster 4-5 steg.
På det sista steget, dra åt alla som du möjligen kan, och håll i 20 sekunder. Sedan slappna av lite, håll 5 sekunder, slappna av lite, håll 5 sekunder... Tills du gått ner för trapporna igen. Göra detta 5 gånger utan vila.

PC brännskadan
Börja med att successivt skärpa din PC muskeln. Dra åt det så långsamt att det tar ca 3 minuter för att nå maximal täthet. När du känner för kan inte det gå längre, gör det ändå. PC-muskeln börjar snart kommer att bränna. Håll vid detta tillstånd under 30 sekunder, samtidigt som man försöker att fokusera på att andas långsamt och djupt. När du höll i 30 sekunder, tillämpas ännu mer täthet!
Fortsätt gradvis tills brännskadan blir obehagligt outhärdlig. släppa alla spänningar och omedelbart göra 20 PC kramar. Gör detta en gång om dagen.

Om du följer gör dessa övningar varje dag för ett par veckor, du bör verkligen känna resultatet av att ha en starkare PC-muskeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar